En utställning i toppklass!

Vi på Ballingslöv Linköping älskar kök, vi brinner för dem! Köket är hemmets absolut viktigaste rum, hemmets hjärta. Det är där magin händer. Dagen börjar i köket och avslutas där. Det är i köket upplevelser, minnen, fest och vardag delas. Vi välkomnar Dig in till vår butik för att uppleva just det, vår syn på vardagsglädje! 
Ballingslövs kök är ett svenskt hantverk, tillverkade med passion, kunskap och själ. Vi kan med stolthet säga att vi har levererat hemmets hjärta i över 85 år. 

Hos oss står Du som kund i fokus och vi leder dig hela vägen fram till ditt drömkök. Er personliga köksdesigner har stor kunskap om det senaste inom trender, funktion och design. Efter planeringsmötet där köket börjart ta sin form genom idéer, önskemål och visioner, får du  ditt kök kostnadsfritt uppritat i 3D-format. 

Vi står för helhetslösningar och är med dig från start till avslut. Som en del i vårt helhetskoncept erbjuder vi dig att ta del av våra certifierade hantverkare, som är utbildade i Ballingslövs fabrik. 

Även då vi älskar kök, är vi naturligtvis väldigt stolta över vår utsökta badutställning och vår snygga och smarta förvaring. 

Välkommen in för att skapa Ditt framtida kök, bad och förvaring tillsammans med oss!

Utförsäljning av utställningsmiljöer

Miljöerna nedan är till salu, och går att ses i vår utställning. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post ifall du är intresserad.

  Siemens StudioLine HB876GDS1S

  Ugn med pyrolys-rengöring. 13 ugnsfunktioner, temperaturintervall 30-300 C. TFT-Touchdisplay med klartext och bilder. RoastingSensor-Stektermometer med tre mätpunkter. Hämtas i butik.

  Ordinarie pris: 16899 kr

  Nytt pris: 10200 kr

  Siemens HB635GNS1S

  Ugn med EcoClean-rengöring. Temperaturintervall 30-300 C. TFT-Display med klartext. Hämtas i butik.

  Ordinarie pris: 12299 kr

  Nytt pris: 7400 kr